Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Hand holding business card coming out of laptop : Stockfoto

Hand holding business card coming out of laptop

Credits: 
Dimitri Otis
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
101870492
Collectie:
Photographer's Choice
Max. bestandsgrootte:
5.183 x 3.465 px (43,88 x 29,34 cm) - 300 dpi - 10,4 MB
Hand Holding Business Card Coming Out Of Laptop Stockfoto25-29 jaar,Advertentie,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Bedrijfsleven,Binnenopname,Bureau,Communicatie,Computeren,Computermonitor,Digitaal samengesteld beeld,Draadloze technologie,Drinkwater,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Glas,Glimlachen,Groot bedrijf,Horizontaal,Internet,Jong volwassen,Kleurenfoto,Marketing,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke hand,Mensen,Mensen op de achtergrond,Mobiele telefoon,Onderdeel van,Techniek,Tekstveld,Tonen,Vasthouden,Visitekaartje,Volwassen,Zuid-AfrikaPhotographer Collection: Photographer's Choice Dimitri Vervitsiotis