Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
A hairless Sphynx : Stockfoto
A Hairless Sphynx posing on against a gray background.

A hairless Sphynx

Credits: 
Chad Latta
Bijschrift:
A Hairless Sphynx posing on against a gray background.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
107599790
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Moment
Max. bestandsgrootte:
2.539 x 3.794 px (21,50 x 32,12 cm) - 300 dpi - 5,5 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
A Hairless Sphynx Stockfoto 107599790Huiskat,Bizar,Behang,Dierenoog,Humor,Lelijkheid,Sphynx,Binnenopname,Close-up,Consumerproduct,Eén dier,Fotografie,Frontaal,Grijze achtergrond,Huisdier,In de camera kijken,Kleurenfoto,Lichaamsdeel van dieren,Onderdeel van een serie,Portland - Oregon,Portret,Portretfoto,Schattig,Verenigde Staten,Verticaal,Zonder mensen,haarloosPhotographer Collection: Moment � 2010 Chad LattaA Hairless Sphynx posing on against a gray background.