A hairless Sphynx : Stockfoto
A Hairless Sphynx posing on against a gray background.

A hairless Sphynx

Credits: 
Chad Latta
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
A Hairless Sphynx posing on against a gray background.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
107599790
Collectie:
Moment
Max. bestandsgrootte:
2.539 x 3.794 px (21,50 x 32,12 cm) - 300 dpi - 5,5 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
A Hairless Sphynx StockfotoBehang,Binnenopname,Bizar,Close-up,Consumerproduct,Dierenoog,Eén dier,Fotografie,Frontaal,Grijze achtergrond,Huisdier,Huiskat,Humor,In de camera kijken,Kleurenfoto,Lelijkheid,Lichaamsdeel van dieren,Onderdeel van een serie,Portland - Oregon,Portret,Portretfoto,Schattig,Sphynx,Verenigde Staten,Verticaal,Zonder mensen,haarloosPhotographer Collection: Moment © 2010 Chad LattaA Hairless Sphynx posing on against a gray background.