Gym Class : Stockfoto
A gym class in progress at a school in London.
Bijschrift:
A gym class in progress at a school in London.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
HJ8678-001
Collectie:
Hulton Archive
Max. bestandsgrootte:
2.971 x 2.185 px (25,15 x 18,50 cm) - 300 dpi - 1,36 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Gym Class Stockfoto1955,Alleen tienermeisjes,Armen omhoog,Behendigheid,Beklimmen,Britse cultuur,Buigen,Bukken,Een groep mensen,Fitness,Fotografie,Gezonde levensstijl,Horizontaal,Jong volwassen,Ledematen,Leren,Lichamelijke opvoeding,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke arm,Menselijke ledematen,Middelbare scholier,Middelbare scholiere,Onderwijs,Schoolgebouw,Sport,Sportartikelen,Sportschool,Strekken,Tiener,Tienermeisjes,Voortgezet onderwijs,Voortgezet onderwijs gebouw,Zwart-witPhotographer Collection: Hulton Archive A gym class in progress at a school in London.