Group posing on couch in front of graffiti wall : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Group posing on couch in front of graffiti wall

Credits: 
Smith Collection
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
82662314
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
3.446 x 5.169 px (29,18 x 43,76 cm) - 300 dpi - 8,48 MB
Group Posing On Couch In Front Of Graffiti Wall StockfotoCool,Graffiti,Muur,Afro-Amerikaanse etniciteit,Jong volwassen,Mode,Sofa,Staan,Vijf personen,Vriendschap,Creativiteit,Europese etniciteit,Hip,Mensen,20-24 jaar,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Armen over elkaar,Benen over elkaar geslagen,Binnenopname,Een groep mensen,Fotografie,Gordijn,Houding,In de camera kijken,Jak,Jonge mannen,Jonge vrouw,Multi etnische groep,Pet,Polshorloge,Portret,Saamhorigheid,Ten voeten uit,Vasthouden,Verticaal,Voor,Vrijetijdskleding,Wegkijken,Zitten,Zonnebril,Zuid-AfrikaPhotographer Collection: Iconica Infidels (photoagency)