Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Group portrait of teenagers (12-14) at school corridor, focus on boy in foreground : Stockfoto
'Denmark, Copenhagen'

Group portrait of teenagers (12-14) at school corridor, focus on boy in foreground

Bijschrift:
'Denmark, Copenhagen'
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
200567014-002
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Ulrik Tofte
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
3.328 x 4.992 px (28,18 x 42,27 cm) - 300 dpi - 7,73 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Group Portrait Of Teenagers At School Corridor Focus On Boy In Foreground Stockfoto 200567014-002Houding,Pubertijd,Bruin haar,Kort haar,Meisjes,Schooljongen,Tiener,Vijf personen,12-13 jaar,14-15 jaar,Alleen tieners,Binnenopname,Blond haar,Dag,Een groep mensen,Europese etniciteit,Fotografie,Gang,Gemengde afkomst,Glimlachen,In de camera kijken,Individualiteit,Jongens,Kleurenfoto,Lang haar,Leiderschap,Onderwijs,Onscherpe achtergrond,Portret,Preadolescent kind,School,T-Shirt,Tevreden,Tienerjongens,Verticaal,Vrijetijdskleding,Wandelen,Warrig haar,ZelfvertrouwenPhotographer Collection: The Image Bank 'Denmark, Copenhagen'