Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Group portrait of teenagers (12-14) at school corridor, focus on boy in foreground : Stockfoto
'Denmark, Copenhagen'

Group portrait of teenagers (12-14) at school corridor, focus on boy in foreground

Credits: 
Ulrik Tofte
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
'Denmark, Copenhagen'
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200567014-002
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
3.328 x 4.992 px (28,18 x 42,27 cm) - 300 dpi - 7,73 MB
Group Portrait Of Teenagers At School Corridor Focus On Boy In Foreground Stockfoto12-13 jaar,14-15 jaar,Alleen tieners,Binnenopname,Blond haar,Bruin haar,Dag,Een groep mensen,Europese etniciteit,Fotografie,Gang,Gemengde afkomst,Glimlachen,Houding,In de camera kijken,Individualiteit,Jongens,Kleurenfoto,Kort haar,Lang haar,Leiderschap,Meisjes,Onderwijs,Onscherpe achtergrond,Portret,Preadolescent kind,Pubertijd,Schoolgebouw,Schooljongen,T-Shirt,Tevreden,Tiener,Tienerjongens,Verticaal,Vijf personen,Vrijetijdskleding,Wandelen,Warrig haar,ZelfvertrouwenPhotographer Collection: The Image Bank 'Denmark, Copenhagen'