Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Group portrait of doctors on white background : Stockfoto

Group portrait of doctors on white background

Credits: 
Siri Stafford
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
sb10063567v-001
Collectie:
Digital Vision
Group Portrait Of Doctors On White Background StockfotoDokter,Gezondheidszorg en medicijnen,Een groep mensen,Teamwerk,Deskundigheid,Laboratoriumjas,Witte achtergrond,Beroep,In de camera kijken,Portret,Multi etnische groep,Glimlachen,Volwassen vrouwen,Staan,Vrolijk,Mannen,Afrikaanse etniciteit,Saamhorigheid,Zelfvertrouwen,Europese etniciteit,Armen over elkaar,Afro-Amerikaanse etniciteit,Fotografie,Gemengde leeftijdscategorie,Studiofoto,Alleen Japans,Medewerker,Middelgrote groep mensen,Bovenlichaam,Alleen volwassenen,Handen in de zakken,Horizontaal,Kleurenfoto,Overhemd en stropdasPhotographer Collection: Digital Vision