Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Group portrait of doctors on white background : Stockfoto

Group portrait of doctors on white background

Credits: 
Siri Stafford
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
sb10063567v-001
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.) Royalty free-producten zijn te herkennen aan de letters (RF) naast het beeldnummer.
Collectie:
Digital Vision
Group Portrait Of Doctors On White Background Stockfoto sb10063567v-001Dokter,Gezondheidszorg en medicijnen,Een groep mensen,Teamwerk,Deskundigheid,Laboratoriumjas,Witte achtergrond,Beroep,In de camera kijken,Portret,Glimlachen,Multi etnische groep,Volwassen vrouwen,Staan,Mannen,Vrolijk,Afrikaanse etniciteit,Zelfvertrouwen,Saamhorigheid,Armen over elkaar,Afro-Amerikaanse etniciteit,Europese etniciteit,Fotografie,Gemengde leeftijdscategorie,Alleen Japans,Studiofoto,Bovenlichaam,Medewerker,Alleen volwassenen,Handen in de zakken,Horizontaal,Kleurenfoto,Middelgrote groep mensen,Overhemd en stropdasPhotographer Collection: Digital Vision