Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Group of young students hanging out bus windows : Stockfoto
Group of young students hanging out windows of school bus making peace sign

Group of young students hanging out bus windows

Credits: 
Thomas Barwick
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Group of young students hanging out windows of school bus making peace sign
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
95590577
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
4.915 x 3.690 px (41,61 x 31,24 cm) - 300 dpi - 7,87 MB
Release-informatie:
Model release
Group Of Young Students Hanging Out Bus Windows Stockfoto10-11 jaar,Afrikaanse etniciteit,Alleen kinderen,Armen over elkaar,Aspiraties,Aziatische en Indiase etniciteit,Begin,Blond haar,Buitenopname,Bus,Dag,Europese etniciteit,Fotografie,Geluk,Gemengde afkomst,Horizontaal,Jongens,Kind,Kindertijd,Latijns-Amerikaans en Hispanic etniciteiten,Meisjes,Mensen,Multi etnische groep,Onderdeel van een serie,Onderweg,Ondeugendheid,Portretfoto,Raam,Reizen,Saamhorigheid,Schoolbus,Seattle,Verenigde Staten,Vervoer,Vervoermiddel,Vijf personen,Vredessymbolen,Vredesteken,Vrijetijdskleding,Wegkijken,ZorgeloosPhotographer Collection: Taxi Thomas M. Barwick INCGroup of young students hanging out windows of school bus making peace sign