A group of young people : Stockfoto

A group of young people

Credits: 
Roger Wright
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
94464406
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.890 x 3.649 px (41,40 x 30,89 cm) - 300 dpi - 8,79 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
A Group Of Young People Stockfoto20-24 jaar,Alleen volwassenen,Cool,Driekwartlengte,Europese etniciteit,Fotografie,Frontaal,Gekleurde achtergrond,Grijze achtergrond,Handen in de zakken,Horizontaal,In de camera kijken,Jeugdcultuur,Jong volwassen,Jonge mannen,Jonge vrouw,Kleurenfoto,Mensen,Mode,Modieus,Portret,Spijkerbroek,Staan,Studiofoto,T-Shirt,Tatoeage,Vier personen,Volwassen,VrijetijdskledingPhotographer Collection: Stone Copyright Roger Wright