Group of Young People Having a Cook Out : Stockfoto

Group of Young People Having a Cook Out

Credits: 
Cavan Images
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
160695276
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.134 x 3.423 px (43,47 x 28,98 cm) - 300 dpi - 13,2 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Group Of Young People Having A Cook Out Stockfoto 160695276Eten,Barbecue,Vriendschap,Buitenopname,Saamhorigheid,Voedsel,Mensen,Pret,Spontaan,Volwassen,Alleen volwassenen,Sociale bijeenkomst,Jong volwassen,Latijns-Amerikaans en Hispanic etniciteiten,Tafel,20-24 jaar,Boom,Bord,Californië,Dag,Delen,Echte mensen,Fotografie,Horizontaal,Idyllisch,Jonge mannen,Jonge vrouw,Kleurenfoto,Ontspanning,Overvloed,Praten,Serene mensen,Staan,Verenigde Staten,Vijf personen,Vrijetijdskleding,ZittenPhotographer Collection: Taxi © Cavan Images