Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Group of young people gathered around laptop computer : Stockfoto

Group of young people gathered around laptop computer

Credits: 
Erik Dreyer
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200255530-004
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.925 x 3.718 px (41,70 x 31,48 cm) - 300 dpi - 13,4 MB
Group Of Young People Gathered Around Laptop Computer StockfotoEen groep mensen,Universiteitsstudent,Studeren,Universiteit,Discussie,Onderwijs,Vriendschap,Advies,Leren,Iemand een plezier doen,Laptop,Lezen,Mensen,Teamwerk,Bureau,Indiase etniciteit,Intelligentie,Multi etnische groep,Vrijetijdskleding,20-24 jaar,Alleen volwassenen,Binnenopname,Bovenlichaam,Buigen,Dag,Draadloze technologie,Driekwartlengte,Europese etniciteit,Fotografie,Glimlachen,Horizontaal,Hulp,Jonge mannen,Jonge vrouw,Kijken naar,Kleurenfoto,Laptop,Leunen,Onderdeel van een serie,Oplossing,Saamhorigheid,Staan,Tonen,Vijf personen,Vrolijk,Wijzen,ZittenPhotographer Collection: The Image Bank