Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Group of young people gathered around laptop computer : Stockfoto

Group of young people gathered around laptop computer

Credits: 
Erik Dreyer
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200255530-004
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.925 x 3.718 px (41,70 x 31,48 cm) - 300 dpi - 13,4 MB
Release-informatie:
Model en property release
Group Of Young People Gathered Around Laptop Computer Stockfoto20-24 jaar,Advies,Alleen volwassenen,Binnenopname,Bovenlichaam,Buigen,Bureau,Dag,Discussie,Draadloze technologie,Driekwartlengte,Een groep mensen,Europese etniciteit,Fotografie,Glimlachen,Horizontaal,Hulp,Iemand een plezier doen,Indiase etniciteit,Intelligentie,Jonge mannen,Jonge vrouw,Kijken naar,Kleurenfoto,Laptop,Laptop,Leren,Leunen,Lezen,Mensen,Multi etnische groep,Onderdeel van een serie,Onderwijs,Oplossing,Saamhorigheid,Staan,Studeren,Teamwerk,Tonen,Universiteit,Universiteitsstudent,Vijf personen,Vriendschap,Vrijetijdskleding,Vrolijk,Wijzen,ZittenPhotographer Collection: The Image Bank