Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Group of people in a meeting looking at graph : Stockfoto

Group of people in a meeting looking at graph

Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
136147850
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Brand New Images
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.107 x 3.398 px (43,24 x 28,77 cm) - 300 dpi - 6,57 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Group Of People In A Meeting Looking At Graph Stockfoto 136147850Presentatie,Vergaderruimte,Bedrijfsleven,Conferentie,Zakenbijeenkomst,Kantoor,Groot bedrijf,Beeldscherm,Zakenman,Goed gekleed,Mensen,Communicatie,Leiderschap,Europese etniciteit,Latijns-Amerikaans en Hispanic etniciteiten,Midden-Oosterse etniciteit,Staan,Grafiek,Teamwerk,Zakenvrouw,Conferentietafel,Japanse etniciteit,Zitten,Alleen volwassenen,Binnenopname,Jong volwassen,Multi etnische groep,Oudere mannen,25-29 jaar,30-34 jaar,40-44 jaar,45-49 jaar,55-59 jaar,Bedrijfsstrategie,Bovenlichaam,Collega,Dag,Driekwartlengte,Fotografie,Gemengde afkomst,Groot-Brittannië,Horizontaal,Jonge vrouw,Kleurenfoto,Medewerker,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Mid-volwassen vrouw,Middelgrote groep mensen,Oudere volwassenen,Oudere vrouwen,Planning,Samenwerking,Strategie,Ten voeten uit,Volwassen,Voorbereiding,newpremiumukPhotographer Collection: Iconica Brand New Images