Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Group of men, land-mine victims, line up outside Red Cross hospital for a check-up. : Stockfoto
Kabul, Kabul, Afghanistan, Central Asia, Asia

Group of men, land-mine victims, line up outside Red Cross hospital for a check-up.

Credits: 
Stephane Victor
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Kabul, Kabul, Afghanistan, Central Asia, Asia
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
148679167
Collectie:
Lonely Planet Images
Max. bestandsgrootte:
4.005 x 2.606 px (33,91 x 22,06 cm) - 300 dpi - 4,72 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Group Of Men Landmine Victims Line Up Outside Red Cross Hospital For A Checkup StockfotoAfghanistan,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Azië,Buitenopname,Centraal-Azië,Dag,Doktersonderzoek,Een groep mensen,Fotografie,Gebouw exterieur,Gezondheidszorg en medicijnen,Horizontaal,Kabul,Kleurenfoto,Leger,Lichamelijk letsel,Mannen,Mensen,Oorlog,Op een rij,Oudere mannen,Oudere volwassenen,Slachtoffer,Ten voeten uit,Vier personen,Volwassen,Ziekenhuis,ZittenPhotographer Collection: Lonely Planet Images Kabul, Kabul, Afghanistan, Central Asia, Asia