Group of legs portruding out of infinity pool : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Group of legs portruding out of infinity pool

Credits: 
Karan Kapoor
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
90283844
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
4.996 x 3.467 px (42,30 x 29,35 cm) - 300 dpi - 6,78 MB
Group Of Legs Portruding Out Of Infinity Pool Stockfoto14-15 jaar,16-17 jaar,Alleen tieners,Alleen één tienermeisje,Bizar,Blauw,Bontgekleurd,Escapisme,Eén persoon,Fotografie,Geel,Gezonken,Heldere lucht,Hoge hakken,Horizon over water,Horizontaal,Humor,Infinity zwembad,Kleurenfoto,Luxe,Menselijk been,Menselijk lichaamsdeel,Mensen,Onderdeel van een serie,Onderste deel,Ondeugendheid,Op z'n kop,Paar,Pret,Schoonheid,Teamwerk,Tiener,Variatie,Water,Wateroppervlak,Weerkaatsing,Zon,Zonlicht,Zonnig,Zuid-Afrika,ZwaaienPhotographer Collection: Iconica karan kapoor