Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Group of girls (8-10) in science lab working on experiment : Stockfoto

Group of girls (8-10) in science lab working on experiment

Credits: 
Nicholas Prior
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200174564-001
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.853 x 3.638 px (41,09 x 30,80 cm) - 300 dpi - 6,3 MB
Group Of Girls In Science Lab Working On Experiment StockfotoKindertijd,Scheikunde,Intelligentie,Klaslokaal,Wetenschappelijk experiment,Leren,Multi etnische groep,Basisschool student,Onderwijs,Ontdekking,Afro-Amerikaanse etniciteit,Basisschool,Wetenschappelijk schoolproject,Wonderkind,10-11 jaar,8-9 jaar,Afbeelding,Alleen kinderen,Alleen meisjes,Begeleiding,Bekerglas,Beschermende bril,Binnenopname,Bovenlichaam,Chemische stof,Dag,Een groep mensen,Erlenmeyer,Europese etniciteit,Fotografie,Gieten,Goed gekleed,Horizontaal,Hulp,Kijken naar,Kleurenfoto,Laboratoriumjas,Mensen,Onderdeel van een serie,Schoolmeisje,Schooluniform,Staan,Teamwerk,Vasthouden,Vijf personen,Zelfvertrouwen,ZittenPhotographer Collection: Stone