Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Group of girls (11-15) in clothing store looking in mirror : Stockfoto

Group of girls (11-15) in clothing store looking in mirror

Credits: 
Charlotte Nation
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200463973-007
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
5.120 x 3.413 px (43,35 x 28,90 cm) - 300 dpi - 7,45 MB
Group Of Girls In Clothing Store Looking In Mirror StockfotoTienermeisjes,Winkelen,Detailhandel,Meisjes,Een groep mensen,Levensstijl,Drie personen,14-15 jaar,Saamhorigheid,Variatie,Vriendschap,12-13 jaar,Kledinghanger,16-17 jaar,Binnenopname,Consumentisme,Dag,Driekwartlengte,Europese etniciteit,Fotografie,Geluk,Handen op de heupen,Handtas,Hangen,Horizontaal,Houding,Keus,Kledingrek,Kledingwinkel,Kleurenfoto,Leunen,Mensen,Onderdeel van een serie,Plezier,Spiegel,Staan,Stralende lach,Vasthouden,Verbondenheid,Vrijetijdskleding,Vrolijk,Zij aan zijPhotographer Collection: The Image Bank