Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Group of girls (11-15) in clothing store looking in mirror : Stockfoto

Group of girls (11-15) in clothing store looking in mirror

Credits: 
Charlotte Nation
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200463973-007
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
5.120 x 3.413 px (43,35 x 28,90 cm) - 300 dpi - 7,45 MB
Release-informatie:
Model en property release
Group Of Girls In Clothing Store Looking In Mirror Stockfoto12-13 jaar,14-15 jaar,16-17 jaar,Binnenopname,Consumentisme,Dag,Detailhandel,Drie personen,Driekwartlengte,Een groep mensen,Europese etniciteit,Fotografie,Geluk,Handen op de heupen,Handtas,Hangen,Horizontaal,Houding,Keus,Kledinghanger,Kledingrek,Kledingwinkel,Kleurenfoto,Leunen,Levensstijl,Meisjes,Mensen,Onderdeel van een serie,Plezier,Saamhorigheid,Spiegel,Staan,Stralende lach,Tienermeisjes,Variatie,Vasthouden,Verbondenheid,Vriendschap,Vrijetijdskleding,Vrolijk,Winkelen,Zij aan zijPhotographer Collection: The Image Bank