Group of friends at a cocktail party : Stockfoto

Group of friends at a cocktail party

Credits: 
Jamie Grill
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
84482225
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
4.927 x 3.544 px (41,72 x 30,01 cm) - 300 dpi - 5,45 MB
Group Of Friends At A Cocktail Party Stockfoto 84482225Feest,Cocktailfeest,Cocktail,Binnenopname,Alleen vrouwen,Discussie,Een groep mensen,Praten,Staan,Vriendschap,Europese etniciteit,Mensen,Sofa,Formele kleding,20-24 jaar,Geluk,18-19 jaar,25-29 jaar,Afro-Amerikaanse etniciteit,Alleen jonge vrouwen,Alleen volwassenen,Aziatische en Indiase etniciteit,Blond haar,Bovenlichaam,Bruin haar,Chinese etniciteit,Dranken en maaltijden,Fotografie,Gemengde afkomst,Hand op schouder,Horizontaal,Huis interieur,Jersey City,Jong volwassen,Levensstijl,Middelgrote groep mensen,Middelste deel,Multi etnische groep,New Jersey,Onderdeel van een serie,Plezier,Portretfoto,Pret,Saamhorigheid,Snack,Stralende lach,Viering,Vrije tijd,Vrolijk,ZittenPhotographer Collection: Iconica Jamie Grill Photography