Group of friends at a bar / nightclub : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusivity options available

Group of friends at a bar / nightclub

Credits: 
Michael Blann
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
95887791
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.079 x 3.386 px (43,00 x 28,67 cm) - 300 dpi - 8,56 MB
Group Of Friends At A Bar Nightclub Stockfoto 95887791Feest,Nachtclub,Vriendschap,Ontspanning,Tafel,Praten,Mode,Mensen,Binnenopname,Zitten,Jurk,Volwassen vrouwen,Mannen,Vitaliteit,Beroep,Jong volwassen,Londen - Engeland,Clubben,Pret,20-24 jaar,25-29 jaar,Glas,Multi etnische groep,Volwassen,30-34 jaar,Alleen volwassenen,Amerikaans Indiaanse etniciteit,Europese etniciteit,Fotografie,Gemengde afkomst,Groot-Brittannië,Grote groep mensen,Horizontaal,Kleurenfoto,Mid-volwassen,Opwinding,Overhemd,Plezier,Saamhorigheid,Staan,Stralende lach,VasthoudenPhotographer Collection: Stone Michael Blann