Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Group of five business people in meeting at conference room table : Stockfoto

Group of five business people in meeting at conference room table

Credits: 
Norma Zuniga
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
EC7586-001
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.361 x 3.795 px (36,92 x 32,13 cm) - 300 dpi - 6,05 MB
Release-informatie:
Model en property release
Group Of Five Business People In Meeting At Conference Room Table Stockfoto50-54 jaar,55-59 jaar,60-64 jaar,Actieve ouderen,Afbeelding,Alleen volwassenen,Autoriteit,Bedrijfsleven,Bestuursvoorzitter,Binnenopname,Bovenlichaam,Collega,Compleet pak,Conferentietafel,Controle,Discussie,Een groep mensen,Europese etniciteit,Formele zakelijke kleding,Fotografie,Goed gekleed,Groot bedrijf,Horizontaal,Kantoor,Kleurenfoto,Leiderschap,Medewerker,Mensen,Middelgrote groep mensen,Oudere mannen,Oudere vrouwen,Planning,Teamwerk,Vergadering,Vergaderruimte,Zakelijke kleding,Zakenbijeenkomst,Zakenman,Zakenvrouw,ZittenPhotographer Collection: The Image Bank