Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Group of five business people in meeting at conference room table : Stockfoto

Group of five business people in meeting at conference room table

Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
EC7586-001
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Norma Zuniga
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.361 x 3.795 px (36,92 x 32,13 cm) - 300 dpi - 6,05 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Group Of Five Business People In Meeting At Conference Room Table Stockfoto EC7586-001Vergadering,Vergaderruimte,50-54 jaar,55-59 jaar,60-64 jaar,Actieve ouderen,Afbeelding,Alleen volwassenen,Autoriteit,Bedrijfsleven,Bestuursvoorzitter,Binnenopname,Bovenlichaam,Collega,Compleet pak,Conferentie,Conferentietafel,Controle,Discussie,Een groep mensen,Europese etniciteit,Fotografie,Goed gekleed,Groot bedrijf,Horizontaal,Kantoor,Kleurenfoto,Leiderschap,Medewerker,Mensen,Middelgrote groep mensen,Oudere mannen,Oudere vrouwen,Planning,Teamwerk,Zakenbijeenkomst,Zakenman,Zakenvrouw,ZittenPhotographer Collection: The Image Bank