Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Group of colleagues in server room (double exposure) : Stockfoto

Group of colleagues in server room (double exposure)

Credits: 
Mike Powell
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200195040-007
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.640 x 4.850 px (30,82 x 41,06 cm) - 300 dpi - 5,29 MB
Release-informatie:
Model en property release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Group Of Colleagues In Server Room Stockfoto25-29 jaar,Alleen volwassenen,Binnenopname,Collega,Drie personen,Dubbelopname,Een groep mensen,Europese etniciteit,Fotografie,IT'er,Indiase etniciteit,Jonge mannen,Jonge vrouw,Kleurenfoto,Koreaanse etniciteit,Mannen,Medewerker,Mensen,Multi etnische groep,Netwerkserver,Onderdeel van een serie,Onderzoeken,Staan,Techniek,Ten voeten uit,Verticaal,Volwassen vrouwen,VrijetijdskledingPhotographer Collection: Stone