Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Group of co-workers celebrating in office : Stockfoto

Group of co-workers celebrating in office

Credits: 
Caroline von Tuempling
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
154696086
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.100 x 3.400 px (43,18 x 28,79 cm) - 300 dpi - 9,47 MB
Group Of Coworkers Celebrating In Office StockfotoKantoor,Feest,Drinken,Viering,Mensen,Alcohol,Ballon,Geluk,Lachen,Chinese etniciteit,Jong volwassen,Multi etnische groep,25-29 jaar,45-49 jaar,Alleen volwassenen,Binnenopname,Bovenlichaam,Bruin haar,Dag,Dossier,Europese etniciteit,Fotografie,Glas,Glimlachen,Groot-Brittannië,Horizontaal,Jonge mannen,Jonge vrouw,Kleurenfoto,Latijns-Amerikaans en Hispanic etniciteiten,Londen - Engeland,Medewerker,Oudere volwassenen,Oudere vrouwen,Saamhorigheid,Succes,Vasthouden,Verbinding,Vier personen,Volwassen,Vrijetijdskleding,Wijnglas,ZelfvertrouwenPhotographer Collection: Iconica Caroline von Tuempling