Group of business people looking at London skyline, silhouette : Stockfoto
Financial District, London, England

Group of business people looking at London skyline, silhouette

Credits: 
Justin Pumfrey
Bijschrift:
Financial District, London, England
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
BA60340
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.800 x 3.496 px (40,64 x 29,60 cm) - 300 dpi - 6,9 MB
Group Of Business People Looking At London Skyline Silhouette Stockfoto BA60340Voorspellen,Planning,Bedrijfsleven,Kantoor,Londen - Engeland,Raam,Mannen,Door het raam kijken,Skyline,Groot,Teamwerk,Het uitzicht bewonderen,Gelegenheid,Prestatie,Silhouet,Succes,Verwachting,Volwassen vrouwen,Beschouwing,Financieel district,Kleurenfoto,Mensen,Op de rug gezien,Zakenman,Afbeelding,Alleen volwassenen,Binnenopname,Collega,Dag,Een groep mensen,Fotografie,Goed gekleed,Groot bedrijf,Hoofdstad,Horizon,Horizon over land,Horizontaal,Leeg,Medewerker,Mensen op een rij,Onherkenbaar persoon,Staan,Stad,Ten voeten uit,Vier personen,ZakenvrouwPhotographer Collection: The Image Bank Financial District, London, England