Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Group of business people in conference room : Stockfoto

Group of business people in conference room

Credits: 
Caroline von Tuempling
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
154185952
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.100 x 3.400 px (43,18 x 28,79 cm) - 300 dpi - 7,36 MB
Release-informatie:
Model en property release
Group Of Business People In Conference Room Stockfoto30-34 jaar,35-39 jaar,40-44 jaar,45-49 jaar,50-54 jaar,Afrikaanse etniciteit,Alleen volwassenen,Aziatische en Indiase etniciteit,Bedrijfsleven,Binnenopname,Bovenlichaam,Bureaustoel,Collega,Communicatie,Conferentietafel,Das,Discussie,Draadloze technologie,Formele zakelijke kleding,Fotografie,Gemengde afkomst,Goed gekleed,Grijs haar,Groot bedrijf,Groot-Brittannië,Horizontaal,Kantoor,Kijken,Kleurenfoto,Koreaanse etniciteit,Laptop,Laptop,Londen - Engeland,Medewerker,Mensen,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Mid-volwassen vrouw,Middelgrote groep mensen,Multi etnische groep,Muur,Oudere mannen,Oudere volwassenen,Oudere vrouwen,Overhemd,Pak,Portretfoto,Samenwerking,Staan,Stoel,Techniek,Verbinding,Vergadering,Vergaderruimte,Volwassen,Whiteboard,Zakelijke kleding,Zakenbijeenkomst,Zakenman,Zakenvrouw,Zelfvertrouwen,Zij aan zij,Zitten,Zwart haarPhotographer Collection: Iconica Caroline von Tuempling