Group of business people entering a building : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Group of business people entering a building

Credits: 
Brand New Images
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
92982267
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.724 x 3.767 px (40,00 x 31,89 cm) - 300 dpi - 9,94 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Group Of Business People Entering A Building StockfotoKantoorgebouw,Betreden,Ingang,Mensen,Wandelen,Zakenman,Binnenopname,Volwassen vrouwen,Bedrijfsleven,Hoog standpunt,Mannen,Groot bedrijf,Richting,Stadsleven,Ten voeten uit,Grote groep mensen,Medewerker,Alleen volwassenen,Collega,Compleet pak,Dag,Formele kleding,Fotografie,Goed gekleed,Groot-Brittannië,Horizontaal,Kleurenfoto,Multi etnische groep,Onderweg,Volwassen,ZakenvrouwPhotographer Collection: Stone Brand New Images