Group of business people entering a building : Stockfoto

Group of business people entering a building

Credits: 
Brand New Images
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
92982267
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.724 x 3.767 px (40,00 x 31,89 cm) - 300 dpi - 9,94 MB
Release-informatie:
Model en property release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Group Of Business People Entering A Building StockfotoAlleen volwassenen,Bedrijfsleven,Betreden,Binnenopname,Collega,Compleet pak,Dag,Formele kleding,Fotografie,Goed gekleed,Groot bedrijf,Groot-Brittannië,Grote groep mensen,Hoog standpunt,Horizontaal,Ingang,Kantoorgebouw,Kleurenfoto,Mannen,Medewerker,Mensen,Multi etnische groep,Onderweg,Richting,Stadsleven,Ten voeten uit,Volwassen,Volwassen vrouwen,Wandelen,Zakenman,ZakenvrouwPhotographer Collection: Stone Brand New Images