Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Grimacing businessman pointing gun at his head (tinted B&W) : Stockfoto

Grimacing businessman pointing gun at his head (tinted B&W)

Credits: 
Ray Massey
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
BC0153-001
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.953 x 3.321 px (41,94 x 28,12 cm) - 300 dpi - 4,08 MB
Grimacing Businessman Pointing Gun At His Head StockfotoMidlifecrisis,Russische roulette,Europese etniciteit,Wanhoop,Wijzen,30-34 jaar,35-39 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één mid-volwassen man,Bedrijfsleven,Binnenopname,Bovenlichaam,Dag,Doodsbang,Eén persoon,Fotografie,Gekleurde achtergrond,Geïsoleerde kleur,Goed gekleed,Gokken,Horizontaal,Idee,Kleurenfoto,Menselijk hoofd,Menselijk lichaamsdeel,Met de hand ingekleurd,Mislukking,Ongerustheid,Overstuur,Pak,Pistool,Risico,Studiofoto,Trekker,Vasthouden,Zakenman,Zakenpersoon,ZelfmoordPhotographer Collection: The Image Bank