Green room with a girl hanging from a bunch of green balloons. : Stockfoto

Green room with a girl hanging from a bunch of green balloons.

Credits: 
Henrik Sorensen
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
81439500
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.967 x 4.429 px (33,59 x 37,50 cm) - 300 dpi - 12,6 MB
Release-informatie:
Model en property release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Green Room With A Girl Hanging From A Bunch Of Green Balloons Stockfoto12-13 jaar,Alleen kinderen,Alleen één meisje,Armstoel,Ballon,Binnenopname,Blootvoets,Dag,Denemarken,Euforie,Europese etniciteit,Extatisch,Eén persoon,Fotografie,Geluk,Gras,Groen,In de lucht zwevend,Jurk,Kleine groep dingen,Klimaatverandering,Kopenhagen,Kunstmatig,Lachen,Lang haar,Mensen,Milieu,Moeiteloos,Opwinding,Pret,Roodhoofd,Sontregio,Ten voeten uit,Van de zijkant,Vasthouden,Verticaal,Vliegen,Vrijetijdskleding,Vrijheid,VrolijkPhotographer Collection: Stone Photographer Henrik Sorensen