Great Dane looking down at chihuahua (B&W) : Stockfoto
Latin name: Cani familiaris

Great Dane looking down at chihuahua (B&W)

Credits: 
Tim Flach
Bijschrift:
Latin name: Cani familiaris
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
BD8360-001
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Beperkingen:
Mag niet worden gebruikt door klanten in de volgende sectoren in de aangegeven territoria: Uitgeverij - Boeken voor verkoop in de detailhandel - Overig, Uitgeverij - Boeken voor verkoop in de detailhandel - Reisliteratuur, Uitgeverij - Boeken voor verkoop in de detailhandel - Romans, Uitgeverij van kalenders, Uitgeverij van wens-/briefkaarten, Publicatie - Boekomslag, Wereld, einddatum van beperking Perpetual.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
3.745 x 5.200 px (31,71 x 44,03 cm) - 300 dpi - 7,59 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Great Dane Looking Down At Chihuahua Stockfoto BD8360-001Groot,Klein,Duitse dog,Zwart-wit,Autoriteit,Schoothondje,Chihuahua,Contrasten,Humor,Dier,Uitsnede,Witte achtergrond,Aspiraties,Close-up,Studiofoto,Angst,Staan,Zitten,Fotografie,Zonder mensen,Dierenthema's,Omlaag kijken,Schaal,Twee dieren,Ongerustheid,Wit,Zwart,Gedomesticeerde dieren,Huisdier,Omhoog kijken,Ten voeten uit,VerticaalPhotographer Collection: Iconica Latin name: Cani familiaris