Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
A gray squirrel, Sciurus carolinensis, climbing up a tree branch. : Stockfoto
Lettuce Lake Park, Tampa, Florida.

A gray squirrel, Sciurus carolinensis, climbing up a tree branch.

Credits: 
Mike Theiss
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Lettuce Lake Park, Tampa, Florida.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
154328173
Collectie:
National Geographic
Max. bestandsgrootte:
4.272 x 2.848 px (36,17 x 24,11 cm) - 300 dpi - 8,84 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
A Gray Squirrel Sciurus Carolinensis Climbing Up A Tree Branch StockfotoBuitenopname,Dag,Dierenthema's,Eastern Gray Squirrel,Eekhoorn,Eén dier,Florida - Verenigde Staten,Fotografie,Grijze eekhoorn,Gulf Coast States,Horizontaal,In de camera kijken,Kleurenfoto,Knaagdier,Park,Portret,Tak,Tampa,Ten voeten uit,Van de zijkant,Verenigde Staten,Wilde dieren,Zonder mensen,ZoogdierPhotographer Collection: National Geographic Lettuce Lake Park, Tampa, Florida.