Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Grandson takes photo of grand dad with phone. : Stockfoto

Grandson takes photo of grand dad with phone.

Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
154556356
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Betsie Van Der Meer
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.200 x 3.467 px (44,03 x 29,35 cm) - 300 dpi - 10,2 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Grandson Takes Photo Of Grand Dad With Phone Stockfoto 154556356Bejaard,Kind,70-79 jaar,8-9 jaar,Actieve ouderen,Bovenlichaam,Buitenopname,Communicatie,Dag,Draadloze technologie,Echte mensen,Familie,Familie met meerdere generaties,Fotograferen,Fotografie,Fotografische Thema's,Generatiekloof,Groot-Brittannië,Grootvader,Horizontaal,Jongens,Kleinzoon,Kleurenfoto,Londen - Engeland,Mannelijk,Mannen,Mensen,Pret,Saamhorigheid,Senioren mannen,Spontaan,Twee personen,Verbondenheid,Volwassen,Voor- of achtertuin,Vrijetijdskleding,ZomerPhotographer Collection: Taxi Betsie van der Meer