Grandson (4-5) placing coin into grandfather's hand, close-up : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Grandson (4-5) placing coin into grandfather's hand, close-up

Credits: 
Brand New Images
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
sb10063647b-001
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.000 x 3.754 px (42,33 x 31,78 cm) - 300 dpi - 11,9 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Grandson Placing Coin Into Grandfathers Hand Closeup StockfotoKindertijd,Geven,Spaargeld,Menselijke hand,Muntgeld,Jongens,Financiën,Close-up,Grootvader,Studiofoto,Holle handen,Senioren mannen,Familie met meerdere generaties,Twee personen,Verbondenheid,4-5 jaar,70-79 jaar,Binnenopname,Europese etniciteit,Fotografie,Gekleurde achtergrond,Horizontaal,Kleinzoon,Kleurenfoto,Menselijk lichaamsdeel,Onderdeel van,RijkdomPhotographer Collection: Stone