Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Grandson (4-5) placing coin into grandfather's hand, close-up : Stockfoto

Grandson (4-5) placing coin into grandfather's hand, close-up

Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
sb10063647b-001
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Brand New Images
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.000 x 3.754 px (42,33 x 31,78 cm) - 300 dpi - 11,9 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Grandson Placing Coin Into Grandfathers Hand Closeup Stockfoto sb10063647b-001Spaargeld,Geven,Kindertijd,Muntgeld,Grootvader,Jongens,Close-up,Holle handen,Senioren mannen,Menselijke hand,Verbondenheid,4-5 jaar,70-79 jaar,Binnenopname,Europese etniciteit,Familie met meerdere generaties,Financiën,Fotografie,Gekleurde achtergrond,Horizontaal,Kleinzoon,Kleurenfoto,Menselijk lichaamsdeel,Onderdeel van,Rijkdom,Studiofoto,Twee personenPhotographer Collection: Stone