Grandparent and Grandchild usin a tablet : Stockfoto
Technology, Lifestyle


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Grandparent and Grandchild usin a tablet

Credits: 
Bloom Productions
Bijschrift:
Technology, Lifestyle
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
176614806
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
3.661 x 4.705 px (31,00 x 39,84 cm) - 300 dpi - 8,29 MB
Grandparent And Grandchild Usin A Tablet StockfotoGrootmoeder,Kind,Kleindochter,Bejaard,Bob kapsel,Bord,Familie met meerdere generaties,Seniore vrouwen,Tablet-pc,Tafel,Volwassen vrouwen,60-64 jaar,8-9 jaar,Actieve ouderen,Binnenopname,Bovenlichaam,Dag,Delen,Draadloze technologie,Echte mensen,Fotografie,Generatiekloof,Glas,Glimlachen,Groot-Brittannië,Kindertijd,Kleurenfoto,Liefde,Meisjes,Mensen,Mensen op de achtergrond,Middellang haar,Ondersteuning,Planning,Salade,Spontaan,Staan,Tegenlicht,Twee personen,Vasthouden,Verbinding,Verticaal,Volwassen,Vrijetijdskleding,Vrouwelijk,Zitten,ZonlichtPhotographer Collection: Taxi Bloom ProductionsTechnology, Lifestyle