Grandmother with grandson : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Grandmother with grandson

Credits: 
Michael Grabois
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
153889271
Collectie:
Fototrove
Max. bestandsgrootte:
2.929 x 2.349 px (24,80 x 19,89 cm) - 300 dpi - 2,29 MB
Grandmother With Grandson StockfotoGrootmoeder,Actieve ouderen,Kleinzoon,12-13 jaar,1979,70-79 jaar,Archiefbeelden,Bejaard,Bril,Bruin haar,Buitenopname,Familie met meerdere generaties,Fotografie,Frontaal,Grijs haar,Hoofd schuin,Horizontaal,In de camera kijken,Jongens,Kind,Kleurenfoto,Kort haar,Leeftijdsverschil,Liefde,Mannelijk,Mensen,Mensen op de achtergrond,Nacht,New Jersey,Onscherpe achtergrond,Ouderwets,Pak,Portret,Portretfoto,Retrostijl,Saamhorigheid,Seniore vrouwen,Stralende lach,Twee personen,Verbondenheid,Verenigde Staten,Volwassen,Volwassen vrouwen,Vrijetijdskleding,Vrolijk,Wit haarPhotographer Collection: Fototrove © 2012 Michael Grabois