Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Grandmother teaching granddaughter to make pasta : Stockfoto

Grandmother teaching granddaughter to make pasta

Credits: 
Buena Vista Images
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
120005278
Collectie:
Photodisc
Grandmother Teaching Granddaughter To Make Pasta StockfotoMaken,Italië,Pasta,Familie,Grootmoeder,Huiselijk leven,Kind,Kindertijd,10-11 jaar,70-79 jaar,Actieve ouderen,Bejaard,Binnenopname,Blond haar,Communicatie,Draadloze technologie,Drie personen,Familie met meerdere generaties,Fotografie,Generatiekloof,Gezonde voeding,Glazen pot,Grijs haar,Horizontaal,Hulp,Italiaanse cultuur,Italiaanse gerechten,Keukengereedschap,Kleindochter,Kleurenfoto,Leeftijdsverschil,Leren,Lombardije,Meisjes,Mensen,Milaan,Mobiele telefoon,Omlaag kijken,Onderwijzen,Onschuld,Portretfoto,Saamhorigheid,Schort,Seniore vrouwen,Staan,Stralende lach,Tafel,Telefoon gebruiken,Vasthouden,Voedsel,Volwassen,Vrije tijd,Vrouwelijk,Water,Wit haar,Zitten,Zorgzaamheid,Zwart haarPhotographer Collection: Photodisc Buena Vista Images