Grandmother teaching child to prepare strawberries : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Grandmother teaching child to prepare strawberries

Credits: 
Betsie Van Der Meer
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
154556351
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.200 x 3.467 px (44,03 x 29,35 cm) - 300 dpi - 9,54 MB
Grandmother Teaching Child To Prepare Strawberries StockfotoGrootmoeder,Buitenopname,Fruit,Kleindochter,Schaal,Biologisch,Een taart bakken,Europese etniciteit,Familie met meerdere generaties,Kind,Onderwijzen,Saamhorigheid,Volwassen vrouwen,Weekend activiteiten,6-7 jaar,70-79 jaar,Aardbei,Actieve ouderen,Bejaard,Bovenlichaam,Concentratie,Dag,Echte mensen,Fotografie,Genot,Groot-Brittannië,Horizontaal,Huiselijk leven,Kindertijd,Kleurenfoto,Londen - Engeland,Maken,Meisjes,Mensen,Seniore vrouwen,Sober leven,Spontaan,Taart,Twee personen,Versheid,Voedsel,Volwassen,Voor- of achtertuin,Voorbereiding,Vrijetijdskleding,Vrouwelijk,ZomerPhotographer Collection: Taxi Betsie van der Meer