Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Grandmother holding cake granddaughter (6-7) sieving sugar, close-up : Stockfoto

Grandmother holding cake granddaughter (6-7) sieving sugar, close-up

Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
sb10063647p-001
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Brand New Images
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.800 x 5.061 px (32,17 x 42,85 cm) - 300 dpi - 12,8 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Grandmother Holding Cake Granddaughter Sieving Sugar Closeup Stockfoto sb10063647p-001Gebak,Bakken,Poedersuiker,Een taart bakken,Zeven,Grootmoeder,Dienblad,Meisjes,Vasthouden,Voorbereiding,Europese etniciteit,70-79 jaar,Kindertijd,Kleindochter,Saamhorigheid,Zeef,6-7 jaar,Binnenopname,Close-up,Dranken en maaltijden,Familie met meerdere generaties,Fotografie,Gekleurde achtergrond,Hulp,Kleurenfoto,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke hand,Onderdeel van,Seniore vrouwen,Studiofoto,Twee personen,Verbondenheid,VerticaalPhotographer Collection: Stone