Grandma visiting daughter and her family : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Grandma visiting daughter and her family

Credits: 
Mike Kurtz
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
127879145
Collectie:
Fototrove
Max. bestandsgrootte:
4.203 x 2.870 px (35,59 x 24,30 cm) - 300 dpi - 3,73 MB
Grandma Visiting Daughter And Her Family Stockfoto1960-1969,Familie met meerdere generaties,Aankomst,Baggage,Bezoek,Huis,Huisdier,Nebraska,Omaha,Dochter,Hond,Kind,2-3 jaar,25-29 jaar,30-34 jaar,55-59 jaar,Archiefbeelden,Bejaard,Buitenopname,Dag,Europese etniciteit,Eén dier,Familie met één kind,Fotografie,Glimlachen,Grootmoeder,Horizontaal,Huisdiereigenaar,In de camera kijken,Ingang,Jong volwassen,Jonge vrouw,Kleindochter,Kleurenfoto,Meisjes,Mensen,Mid-volwassen,Mid-volwassen vrouw,Moeder,Ouderwets,Portret,Reizen,Retrostijl,Saamhorigheid,Seniore vrouwen,Ten voeten uit,Tevreden,Verenigde Staten,Vier personen,Volwassen,Vrijetijdskleding,Vrouwelijk,ZittenPhotographer Collection: Fototrove � 2011 Mike Kurtz