Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
grandma & grandson exploring her tablet computer : Stockfoto

Grandma & grandson exploring her tablet computer

Credits: 
Stephen Simpson
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
127868670
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
3.455 x 5.192 px (29,25 x 43,96 cm) - 300 dpi - 8,2 MB
Grandma Grandson Exploring Her Tablet Computer StockfotoTablet-pc,Grootmoeder,Kind,Bejaard,Hulp,Huiselijk leven,De weg voorwaarts,IJslollie,Voorspellen,Achter,Verandering,Seniore vrouwen,Familie met meerdere generaties,Jongens,Volwassen,6-7 jaar,80-89 jaar,Actieve ouderen,Bevroren voedsel,Binnenopname,Bladmotief,Bril,Bruin haar,Californië,Cardigan,Dag,Draadloze technologie,Fotografie,Gemeenschap,Generatiekloof,Grijs haar,Jong van hart,Kleinzoon,Kleurenfoto,Mannelijk,Mensen,Oudere internetgebruiker,Portretfoto,Saamhorigheid,San Diego,Staan,Tafel,Twee personen,Verbinding,Verenigde Staten,Verticaal,Vrouwelijk,Wit haar,ZittenPhotographer Collection: Iconica Stephen Simpson Inc.