Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
grandma & grandson exploring her tablet computer : Stockfoto

Grandma & grandson exploring her tablet computer

Credits: 
Stephen Simpson
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
127868670
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
3.455 x 5.192 px (29,25 x 43,96 cm) - 300 dpi - 8,2 MB
Release-informatie:
Model release
Grandma Grandson Exploring Her Tablet Computer Stockfoto6-7 jaar,80-89 jaar,Achter,Actieve ouderen,Bejaard,Bevroren voedsel,Binnenopname,Bladmotief,Bril,Bruin haar,Californië,Cardigan,Dag,De weg voorwaarts,Draadloze technologie,Familie met meerdere generaties,Fotografie,Gemeenschap,Generatiekloof,Grijs haar,Grootmoeder,Huiselijk leven,Hulp,IJslollie,Jong van hart,Jongens,Kind,Kleinzoon,Kleurenfoto,Mannelijk,Mensen,Oudere internetgebruiker,Portretfoto,Saamhorigheid,San Diego,Seniore vrouwen,Staan,Tablet-pc,Tafel,Twee personen,Verandering,Verbinding,Verenigde Staten,Verticaal,Volwassen,Voorspellen,Vrouwelijk,Wit haar,ZittenPhotographer Collection: Iconica Stephen Simpson Inc.