Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Grandfather looking at photograph of grandson (0-3 months) on computer : Stockfoto

Grandfather looking at photograph of grandson (0-3 months) on computer

Credits: 
Shoko Yukitake
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200193618-001
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.151 x 4.231 px (35,15 x 35,82 cm) - 300 dpi - 8,46 MB
Release-informatie:
Model en property release
Grandfather Looking At Photograph Of Grandson On Computer Stockfoto2-5 Maanden,60-64 jaar,Actieve ouderen,Alleen Japans,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één seniore man,Benen over elkaar geslagen,Binnenopname,Broek,Bureau,Bureaustoel,Communicatie,Computeren,Computermonitor,Desktop-pc,Driekwartlengte,E-mail,Eén persoon,Foto,Fotografie,Fotografische Thema's,Generatiekloof,Grijs,Grijs haar,Herinneringen,Jak,Kantoorkamer,Kijken,Kleinzoon,Kleurenfoto,Kort haar,Op de rug gezien,Sok,Techniek,Toegankelijkheid,Trots,Verbinding,Verticaal,Vrijetijdskleding,Woonkamer,ZittenPhotographer Collection: The Image Bank