Grand mother and grandchild using laptop. : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Grand mother and grandchild using laptop.

Credits: 
Betsie Van Der Meer
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
154556388
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.616 x 3.744 px (47,55 x 31,70 cm) - 300 dpi - 12,9 MB
Grand Mother And Grandchild Using Laptop StockfotoPortret,70-79 jaar,Grootmoeder,Bejaard,Kind,Laptop,Echte mensen,Spontaan,Kleinzoon,Onderwijzen,Voor- of achtertuin,Laptop,Seniore vrouwen,8-9 jaar,Actieve ouderen,Bovenlichaam,Buitenopname,Communicatie,Dag,Delen,Draadloze technologie,Familie met meerdere generaties,Fotografie,Generatiekloof,Groot-Brittannië,Horizontaal,Internet,Jongens,Kijken naar,Kleurenfoto,Londen - Engeland,Mannelijk,Mensen,Saamhorigheid,Tafel,Techniek,Twee personen,Volwassen,Volwassen vrouwen,Vrijetijdskleding,ZomerPhotographer Collection: Taxi Betsie van der Meer