Good For A Century : Stockfoto
Inspecting cricket bats at the makers before they are graded and stamped.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Good For A Century

Credits: 
London Express
Bijschrift:
Inspecting cricket bats at the makers before they are graded and stamped.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
HL7596-001
Collectie:
Hulton Archive
Max. bestandsgrootte:
3.422 x 2.583 px (28,97 x 21,87 cm) - 300 dpi - 3,79 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Good For A Century StockfotoCricketbat,Produceren,1928,Alleen mid-volwassen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één mid-volwassen man,Britse cultuur,Engeland,Europa,Eén persoon,Fotografie,Groep objecten,Groot-Brittannië,Grote groep dingen,Horizontaal,Houtwerkplaats,Industrie,Knuppel,Kunstnijverheid,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Onderzoeken,Sport,Sportartikelen,Zwart-witPhotographer Collection: Hulton Archive Inspecting cricket bats at the makers before they are graded and stamped.