Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Golden Retriever : Stockfoto

Golden Retriever

Credits: 
GK Hart/Vikki Hart
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
a0047-000057
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Beperkingen:
Exclusive use in Japan requires additional rights clearance.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
279 x 280 px (9,84 x 9,88 cm) - 72 dpi - 12 kB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Golden Retriever Stockfoto a0047-000057Golden Retriever,Zonder mensen,Binnenopname,Eén dier,Fotografie,Gehoorzaamheid,Hond,Huisdier,Kleurenfoto,Schattig,VierkantPhotographer Collection: Stone