Golden headed lion tamarin : Stockfoto
Golden headed lion tamarin at Chester Zoo.

Golden headed lion tamarin

Credits: 
Photo by Steve Wilson
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Golden headed lion tamarin at Chester Zoo.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
139620343
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
2.500 x 2.434 px (21,17 x 20,61 cm) - 300 dpi - 1,22 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Golden Headed Lion Tamarin StockfotoCheshire,Chester - Engeland,Close-up,Dier in gevangenschap,Dierenhaar,Dierenkop,Dierenthema's,Dierentuin,Eén dier,Fotografie,Golden Headed Lion Tamarin,Groot-Brittannië,Horizontaal,Kleurenfoto,Lichaamsdeel van dieren,Lion Tamarin,Studiofoto,Wegkijken,Zonder mensen,Zwarte achtergrondPhotographer Collection: Moment Select Copyright Steve Wilson 2012Golden headed lion tamarin at Chester Zoo.