Golden city : Stockfoto
Eiffel Tower in Paris seen from a skyscraper at sunset.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Golden city

Credits: 
Elusive Photography
Bijschrift:
Eiffel Tower in Paris seen from a skyscraper at sunset.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
113610088
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
6.000 x 4.001 px (50,80 x 33,88 cm) - 300 dpi - 10,4 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Golden City StockfotoParijs,Eiffeltoren,Zonsondergang,Frankrijk,Hoog standpunt,Stadsbeeld,Avondschemering,Lucht,Zonder mensen,Zonlicht,Franse cultuur,Wolkenkrabber,Druk,Toren,Gebouw exterieur,Internationaal monument,Stadsleven,Vakantie,Buitenopname,Fotografie,Hoofdstad,Horizontaal,Kleurenfoto,Lang,ReisbestemmingenPhotographer Collection: Moment Select © Jorinde van Ringen 2011Eiffel Tower in Paris seen from a skyscraper at sunset.