Gold miner selling gold to teller at bank : Stockfoto

Gold miner selling gold to teller at bank

Credits: 
Ralf Nau
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
82543270
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.450 x 4.090 px (46,14 x 34,63 cm) - 300 dpi - 8,13 MB
Release-informatie:
Model en property release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Gold Miner Selling Gold To Teller At Bank Stockfoto50-54 jaar,Alleen mannen,Alleen oudere mannen,Alleen volwassenen,Bankieren,Bankloket,Bankpersoneel,Bescherming,Beveiliging,Binnenopname,Bovenlichaam,Bril,Caissière,Dag,Europese etniciteit,Financiën,Fotografie,Geld,Geven,Gezicht aan gezicht,Goud,Hoed,Horizontaal,Mensen,Mijnwerker,Montana,Muntgeld,Ontvangen,Oudere volwassenen,Ouderwets,Portretfoto,Rijkdom,Rugzak,Staan,Twee personen,Vasthouden,Verenigde Staten,Vertrouwen,VrijetijdskledingPhotographer Collection: Stone Getty Images