Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Gold international currency coins : Stockfoto

Gold international currency coins

Credits: 
Dimitri Otis
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
157744023
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
5.232 x 3.384 px (44,30 x 28,65 cm) - 300 dpi - 12,8 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Gold International Currency Coins StockfotoBankieren,Dollarteken,Euroteken,Financiën,Fotografie,Globale communicatie,Goud,Groot bedrijf,Grote groep dingen,Horizontaal,Indiaas geld,Internationaal bedrijf,Investering,Kleurenfoto,Muntgeld,Pondteken,Rijkdom,Variatie,Wisselkantoor,Yenteken,Zonder mensen,Zuid-AfrikaPhotographer Collection: The Image Bank Dimitri Vervitsiotis