Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Gold coins with clay jar at Eretz Israel Museum. : Stockfoto
Tel Aviv, Tel Aviv, Israel, Middle East

Gold coins with clay jar at Eretz Israel Museum.

Credits: 
Stephane Victor
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Tel Aviv, Tel Aviv, Israel, Middle East
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Beperkingen:
Intended for editorial use only.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
149697747
Collectie:
Lonely Planet Images
Max. bestandsgrootte:
3.966 x 2.645 px (33,58 x 22,39 cm) - 300 dpi - 3,6 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Gold Coins With Clay Jar At Eretz Israel Museum StockfotoBinnenopname,Dag,Fotografie,Geschiedenis,Glazen pot,Grote groep dingen,Horizontaal,Israël,Klei,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Levensstijl,Midden-Oosten,Muntgeld,Onderdeel van,Overvloed,Reizen,Schaduw,Tel Aviv,Toerisme,Vaardigheid,Vaas,Van de zijkant,Vorm,Zonder mensenPhotographer Collection: Lonely Planet Images Tel Aviv, Tel Aviv, Israel, Middle East