Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
GOING ON SCHOOL BUS : Stockfoto

GOING ON SCHOOL BUS

Credits: 
Ross Whitaker
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Beperkingen:
Mag niet worden gebruikt voor de volgende onderwerpgebieden in de aangegeven territoria en mag niet worden gebruikt om dergelijke onderwerpgebieden te illustreren: Abortus: voor of tegen?, Alcoholische dranken, Criminele activiteit, Drugs-/alcoholmisbruik, Entertainment/producten/services voor volwassenen, Farmaceutica en supplementen (exclusief geneesmiddelen en behandelingen voor minder ernstige ziekten/aandoeningen: zonder recept verkrijgbare geneesmiddelen, eerstehulpmiddelen en behandelingen voor minder ernstige ziekten of blessures), Geestelijke gezondheid/diagnoses - Aandoeningen - Behandelingen en gedragspatronen, Geweld - Misbruik, Intolerantie/haat zaaien, Medische aandoeningen - Diagnoses, Medische en farmaceutische procedures/oplossingen, Persoonlijke hygiëne, Politiek, Religie, Seksueel overdraagbare medische aandoeningen, Seksuele kwesties en onderwerpen, Tabakswaren en accessoires, Wapens, geweren, munitie, Wereld, einddatum van beperking Perpetual.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
10146972
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
3.779 x 4.754 px (32,00 x 40,25 cm) - 300 dpi - 9,13 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Going On School Bus Stockfoto4-5 jaar,6-7 jaar,Alleen kinderen,Alleen meisjes,Alleen één meisje,Basisschool student,Broodtrommel,Buitenopname,Dag,Eerste schooldag,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Hoop,In de camera kijken,Kind,Kindertijd,Kleurenfoto,Mensen,Mensen op de achtergrond,Onderwijs,Openbaar vervoer,Portret,Schoolbus,Schoolgebouw,Schoolmeisje,Staan,Ten voeten uit,Verticaal,Verwachting,VoorbereidingPhotographer Collection: The Image Bank