Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Girls smoking : Stockfoto
Teen girls smoking against wall
Bijschrift:
Teen girls smoking against wall
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
92279322
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
5.224 x 3.472 px (44,23 x 29,40 cm) - 300 dpi - 5,47 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Girls Smoking Stockfoto16-17 jaar,Alleen tienermeisjes,Alleen tieners,Arm in arm,Armen over elkaar,Buitenopname,Dag,Drie personen,Europese etniciteit,Fotografie,Frontaal,Gemengde afkomst,Groot-Brittannië,Horizontaal,Kleurenfoto,Leren,Londen - Engeland,Mensen,Middelste deel,Muur,Opstand,Pubertijd,Roken,Rookkwestie,Saamhorigheid,Schooluniform,Sigaret,Staan,Tiener,Vasthouden,Voor,VriendschapPhotographer Collection: The Image Bank Milk and Honey CreativeTeen girls smoking against wall