girls playing music : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Girls playing music

Credits: 
Nick David
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
157110589
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
6.144 x 4.096 px (52,02 x 34,68 cm) - 300 dpi - 12,1 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Girls Playing Music StockfotoMuziek,Drie personen,Hoofdtelefoon,Kind,Vriendschap,10-11 jaar,Alleen kinderen,Alleen meisjes,Blad,Buitenopname,Communicatie,Dag,Draadloze technologie,Europese etniciteit,Fotografie,Glimlachen,Groot-Brittannië,Horizontaal,Kijken,Kindertijd,Kleurenfoto,Lang haar,Londen - Engeland,Mensen,Mobiele telefoon,Mond open,Portretfoto,Saamhorigheid,Schreeuwen,Staan,Telefoon gebruiken,Vrijetijdskleding,ZonlichtPhotographer Collection: The Image Bank Nick David