Girls playing in the sun : Stockfoto
A girl in a red dress plays with her friend in the field and sun.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Girls playing in the sun

Credits: 
Rengim Mutevellioglu
Bijschrift:
A girl in a red dress plays with her friend in the field and sun.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
166604213
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
2.587 x 2.587 px (21,90 x 21,90 cm) - 300 dpi - 3,07 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Girls Playing In The Sun StockfotoVriendschap,Geluk,Glimlachen,Alleen vrouwen,Handen vasthouden,Twee personen,Turkije,Buitenopname,Schoonheid,Jurk,Azië,Jong volwassen,Mensen,Rood,Saamhorigheid,Spelen,Zonlicht,Lang haar,Vrije tijd,Vrijetijdskleding,Veld,Bruin haar,Ankara,Bovenlichaam,Met de ogen dicht,Staan,Stralende lach,Alleen jonge vrouwen,Volwassen,Blond haar,Dag,18-19 jaar,Gras,Kleurenfoto,Vierkant,Alleen volwassenen,Fotografie,Onscherpe achtergrondPhotographer Collection: Moment Select 2009 Rengim MutevelliogluA girl in a red dress plays with her friend in the field and sun.