Girls playing dress-up with sunglasses : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Girls playing dress-up with sunglasses

Credits: 
Cultura/Luc Beziat
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
145083481
Collectie:
Riser
Max. bestandsgrootte:
5.616 x 3.744 px (47,55 x 31,70 cm) - 300 dpi - 8,47 MB
Girls Playing Dressup With Sunglasses Stockfoto 145083481Kind,Mode,Cool,Kindertijd,Meisjes,Humor,Uitsnede,Witte achtergrond,Glamour,Modieus,Praten,Zonnebril,8-9 jaar,Houding,Mobiele telefoon,Portret,Studiofoto,Vriendschap,Zelfvertrouwen,Levensstijl,Mensen,Schoonheid,Twee personen,6-7 jaar,In de camera kijken,Telefoon gebruiken,Draadloze technologie,Horizontaal,Techniek,Vasthouden,Alleen kinderen,Antwoorden,Bovenlichaam,Bruin haar,Communicatie,Fotografie,Kin in de hand,Kleurenfoto,Lagere schoolleeftijd,Luisteren,Saamhorigheid,Staan,Tekstveld,Verbinding,Vrije tijd,Vrouwelijk,Vrouwelijkheid,ZusPhotographer Collection: Riser